Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бумбокс
09 квітня 2022

Бумбокс

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

“Бумбокс” в Києві!

8 і 9 квітня 2022 року у Палаці Спорту відбудеться великий концерт гурту “Бумбокс” в Києві! На вас чекає три десятки неймовірних прем’єр та вибухових хітів. Цього разу організатори облаштують одразу дві сцени і запросять запальних діджеїв на розігрів. А ще - ексклюзивні соло від учасників гурту, спеціальні гості, нове відео та унікальний мерч від улюбленої команди.

Масштабне шоу у Палаці Спорту

Це буде головна подія київської весни та неймовірні емоції! Музиканти обіцяють виконати пісні, яких давно не було на живих виступах, композиції з платівки "Таємний код: Рубікон" та ще в буквальному сенсі нечувані і зовсім свіжі роботи.

Ми живемо у новий складний час. Тому відчуття єдності та спільної пульсації важливі як ніколи. Давайте зустрінемось і поділимось один з одним неймовірною енергетикою!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт гурту “Бумбокс” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Який концерт неможливо пропустити у Києві в квітні? Шоу “Бумбокс”!

  1. Масштабна подія
  2. Безліч фішок від організаторів і команди
  3. Зустріч, на яку ми довго чекали

“Бумбокс” пісні:

  • “Тримай мене”
  • “Наодинці”
  • “Жаль”
  • “Твій на 100%”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код